menu
home
ervaringen
nieuws
contact
en
logo
profiteer maximaal van de beschikbare vergoedingen

De aanschaf van een hoortoestel valt onder ‘zorgkosten’. Via het basispakket van uw zorgverzekering heeft u daarom recht op een vergoeding. Veel zorgverzekeraars bieden extra vergoedingen in aanvullende verzekeringspakketten.

Tussen audiciens en zorgverzekeraars zijn afspraken gemaakt over de prijs en kwaliteit van hoortoestellen voor specifieke situaties. De afspraken kunnen verschillen per verzekeraar. Raadpleeg hiervoor de voorwaarden in uw polis. En natuurlijk kunt u bij ons terecht voor nadere informatie.

Onze ervaren audiciens helpen u stap voor stap bij de juiste keuze. Hoe u ook verzekerd bent: wij kunnen u als vakaudicien helpen. Ook de financiële afwikkeling met uw zorgverzekering verzorgen wij.

We adviseren u graag in een van onze sfeervolle winkels in Alkmaar of Amsterdam

Gehoorverlies: van eenvoudig tot complex

De mate van gehoorverlies kan sterk variëren. Misschien kunt u nog wel persoonlijke gesprekken voeren. Maar dat lukt niet meer in een rumoerige omgeving zoals een restaurant. Of telefoneren gaat moeilijker. Bij elke situatie zoeken we de beste oplossing. 

Mooi meegenomen: belastingaftrek

Specifieke zorgkosten, zoals de kosten van een hoortoestel, gelden als aftrekpost voor de inkomstenbelasting. In sommige gevallen kan het zelfs voordeliger te zijn het hoortoestel te kiezen dat u wenst. Zonder vergoeding van uw zorgverzekeraar, maar met belastingvoordeel. 

Verzeker uw kostbare hoortoestel tegen verlies

Het risico op verlies van een hoortoestel is groot. Tijdens de coronapandemie is het veel mensen overkomen bij het afdoen van een mondmasker. WERTGARANTIE biedt uitkomst. Met deze betrouwbare verzekering voorkomt u hoge kosten als uw hoortoestel kapot gaat of kwijtraakt. Zonder eigen risico.

HOME
WIE WE ZIJN
REACTIES CLIËNTEN
NIEUWS EN TRENDS
GRATIS HOORTEST

HOORTOESTELLEN
ONZICHTBAAR
IN HET OOR
ACHTER HET OOR
HAUTE HEARING: TOPSEGMENT

VERGOEDINGEN
VIA ZORGVERZEKERING
BELASTINGAFTREK

GEHOORBESCHERMING

CONTACT
WINKEL AMSTERDAM
WINKEL ALKMAAR
colofon
privacyverklaring

logo
Arent Janszoon Ernststraat 282
1082 LT Amsterdam Buitenveldert
Tel: 020 - 644 19 28
amsterdam@nicollehoortoestellen.nl
Geesterweg 5
1815 LA Alkmaar
Tel: 072 - 520 82 44
alkmaar@nicollehoortoestellen.nl