Nieuws en Trends


Ontdek het slimste hoortoestel ter wereld: Livio AI


“Dit moeten mijn cliënten ook ervaren!” Dat was het eerste waar audicien François Nicolle aan dacht toen hij kortgeleden in Amerika een presentatie bijwoonde van de gerenommeerde fabrikant van hoortoestellen Starkey. François was direct enthousiast over de multifunctionele hoortechnologie in de nieuwste Livo AI hoortoestellen. In samenwerking met Starkey organiseert François Nicolle Hoortoestellen daarom speciale Starkey VIP-dagen van
29 oktober t/m 29 november in onze winkels in Alkmaar en Amsterdam. Exclusief!


Starkey is wereldwijd toonaangevend in innovatieve hoortechniek. En zonder overdrijving: het Starkey Livio AI hoortoestel behoort tot de slimste apparaten die momenteel verkrijgbaar zijn. Met de Livio AI geniet u van geluid met de allerbeste helderheid, zelfs in een restaurant of andere rumoerige omgeving. Livio hoortoestellen werken naadloos samen met uw favoriete digitale apparaten en andere accessoires. Alles is op afstand programmeerbaar, wij kunnen als audicien aanpassingen doen zonder dat u hoeft langs te komen.

Maar Livio AI biedt veel meer. Het is een multifunctioneel apparaat dat zelfs kan fungeren als uw persoonlijke fitnesstrainer, zowel lichamelijk als mentaal. Of als hartslagmeter en stappenteller. De ingebouwde sensoren kunnen zelfs een val signaleren en alarm slaan bij bepaalde contactpersonen. De vertaalcomputer kan zelfs live 27 talen direct vertalen en laten horen. Het is slechts een greep uit de vele unieke mogelijkheden.

Wij zien er naar uit u tijdens een van de komende Starkey VIP-dagen van 29 oktober t/m 29 november 2019 te ontmoeten. Onze audiciens en experts van Starkey demonstreren de unieke mogelijkheden van de Livio AI hoortoestellen. Maak snel een afspraak (Amsterdam: 020 – 644 19 28; Alkmaar 072 520 82 44), dan reserveren wij voldoende tijd voor u.

24 oktober 2019

 // Terug naar overzicht