Hoortoestellen: onopvallend of zelfs onzichtbaar!

François Nicolle is gespecialiseerd in de kleinste hoortoestellen ter wereld. Ze zijn onopvallend te dragen achter het oor, maar ook in het oor of zelfs in de gehoorgang. Onzichtbaar! Niemand ziet dat u hoortoestellen draagt.

Vergeet die grote, lelijke gehoorapparaten van vroeger. Er zijn nu mini-oorcomputers! Met een natuurgetrouwe weergave van spraak en muziek. U bent altijd verzekerd van een superieur geluid. François Nicolle Hoortoestellen volgt de meest recente vindingen en levert alle hoortoestelmerken.

Achter het oor (AHO)
Achter het oor te dragen hoortoestellen zijn van oudsher het meest bekend. Een modern AHO-toestel is echter niet te vergelijken met die plastic, bruine kastjes van vroeger. De nieuwste apparaten zijn zo klein dat ze nauwelijks opvallen. Maar de prestaties zijn groots! Ook mensen met zwaarder gehoorverlies hebben er baat bij. De nieuwste technologie bootst zelfs de akoestische werking van de oorschelp na, waardoor u kunt vaststellen uit welke richting het geluid komt.

Er zijn verschillende type AHO-toestellen. Het versterkte geluid wordt bijvoorbeeld via een op maat gemaakt oorstukje in het oor geleid. U kunt ook kiezen voor een zogeheten open aanpassing met een ultradun slangetje. Dit sluit het oor niet af en dat geeft een vrij en open gevoel. De geluiden die u nog wel goed hoort komen onbelemmerd door. Er is ook een LIHO-uitvoering (Luidspreker In Het Oor) waarbij de luidspreker niet in het toestel zelf zit maar in de gehoorgang.

De achter-het-oor toestellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, van glanzende, opvallende kleuren tot discrete haartinten.


In het oor (IHO)
Een in-het-oor-toestel is op maat gemaakt en past precies in contouren van de gehoorgang. Zeer discreet en onopvallend te dragen. Het oor wordt niet afgesloten, alle geluiden en stemmen klinken volkomen natuurlijk.

Het meest geavanceerd is het CIC-systeem (Completely in Canal). Deze toestellen zijn zeer klein en passen helemaal in de gehoorgang. François Nicolle is één van de weinige audiciens in Nederland die is gespecialiseerd in deze onzichtbare in-het-oor-toestellen. Deze hoortoestellen bevatten de meest geavanceerde techniek op hoorgebied en zijn volledig onzichtbaar te dragen.

Meer weten of een afspraak maken?
Neem vrijblijvend contact op met een van onze vestigingen in Amsterdam, Alkmaar of Antwerpen.

Merken hoortoestellen

Wij leveren alle merken hoortoestellen, waaronder:
» Audio Service
» Beltone
» Bernafon
» Exsilent
» GN Resound
» Magnatone
» Microlux
» Oticon
» Personal Medical
» Phonak
» SeboTek
» Siemens
» Sona
» Starkey
» Unitron
» Widex

Overige hulpmiddelen

Wij leveren ook aanvullende apparatuur, zoals:

» Gehoorbeschermers
   Gehoorbescherming op maat,
   voor werk en privé.
» Telefoons
   Met extra functies voor betere
   verstaanbaarheid.
» Wek- en waarschuwingssystemen
   Waarschuwen u als de telefoon
   of deurbel gaat.
» Sennheiser luistersystemen
   Voor het beter horen van televisie
   of radio.
» Ringleidingen
   Luisteren zonder bijgeluiden.
» Diverse accessoires
   Oplader, afstandbediening.


François Nicolle Hoortoestellen:

  • Deskundig persoonlijk advies,
    altijd gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen.