Hoortest: vrijblijvend en gratis

Een belangrijke service van Fran├žois Nicolle is de hoortest. Vrijblijvend en kosteloos! Bij gehoorverlies is het zaak snel actie te ondernemen. U kunt uw gehoor namelijk trainen. In de praktijk blijkt dat een hoortoestel het achteruitgaan kan vertragen. Laat daarom bij de geringste twijfel uw gehoor testen.

Dit is ook nuttig wanneer u al een hoortoestel draagt, want de technische ontwikkelingen gaan snel. De nieuwste generatie hoortoestellen is niet te vergelijken met de gehoorapparaten van vroeger. Het zijn mini-oorcomputers! En vrijwel onzichtbaar te dragen. Ze verdwijnen compleet in de natuurlijke contouren van uw oor of zelfs in het oor. Welk toestel voor u geschikt is, hangt af van de ruimte in de gehoorgang en de aard van het gehoorverlies.

Een impressie van een hoortest


1 - Professioneel in het oor kijken met een video-otoscoop
2 - Hoortest maken d.m.v. tonen die worden aangeboden
3 - Gehoorverlies bespreken en advies wat eraan te doen is
4 - Mogelijkheden en verschillende type hoortoestellen bespreken
5 - Afdruk maken voor een op maat gemaakt oorstukje.

Na een intakegesprek, waarbij uw voorgeschiedenis, eventueel familiaire afwijkingen en leefomgeving aan bod komen, volgt de hoortest. Deze is gebaseerd op een volledig computergestuurde audiometing. Iedere test begint met video-otoscopie, waarbij u direct meekijkt op de monitor. U ziet uw eigen trommelvlies met eventuele beschadigingen, zoals gaatjes, buisjes of littekenweefsel. Wellicht is het oor verstopt met oorsmeer en zal dit eerst door uw huisarts en/of KNO-arts verwijderd moeten worden.

De resultaten worden uitgebreid met u besproken en dit leidt tot een advies. In de meeste gevallen kunnen wij u direct helpen. Zo nodig verwijzen wij u naar uw huisarts, een KNO-arts of een audioloog.

Direct een afspraak maken
Maak nu een afspraak voor een GRATIS hoortest in een van onze vestigingen in Amsterdam, Alkmaar of Antwerpen.

Thuistest

Liever eerst thuis een test doen?


Dit vinden onze cliëntenFrançois Nicolle Hoortoestellen:

  • Deskundig persoonlijk advies, altijd gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen.